My Blog

Pokloni za Dan zaljubljenih – nekoliko ideja da iznenadite voljenu osobu

Pokloni za Dan zaljubljenih uvek predstavljaju problem za nas, jer je teško biti originalan. Dan zaljubljenih izgleda drugačije u zavisnosti od toga gde se nalazite u životu. Za neke je to dan iskričav sa puno romantične ljubavi dugogodišnjeg partnera. Za druge je to uzbudljivo jer će biti sa svojim novopronađenim partnerom. Za više zanimljivih detalja pogledajte sajt omladina.

Pokloni za Dan zaljubljenih

Ali nije uvek reč o romantici. Takođe se radi o prijateljstvima i porodici. Neki ljudi sklapaju nove prijatelje, drugi dobijaju odgovarajuće tetovaže najboljeg prijatelja, a drugi ih provode sa svojim voljenima. Bez obzira gde planirate da provedete dan, zapalite svoju ljubav ovog Valentinova sa ovih nekoliko „uradi sam“ poklona koje možete napraviti kod kuće. Možda Vam bude od pomoći i Barbie Core i zašto je u trendu. 

Ruže

Pokloni za Dan zaljubljenih

Valentinovo suncokret

Da li ste umorni od poklanjanja crvenih ruža svojoj dugogodišnjoj drugoj polovini? Dosadilo Vam je da istražujete Vivienne Westwood i njen uticaj na modu. Istaknite se ovog Valentina i iznenadite svog partnera dajući mu suncokret. I nije samo običan suncokret. Može da se rotira na osnovu položaja sunca, baš kao pravi suncokret! Osim što je čak i bolji od pravih suncokreta — neće uvenuti jer radi na servo motoru. Moraćete da 3D odštampate nekoliko delova, ali osmeh vašeg ljubavnika kada im ovo poklonite na Dan zaljubljenih učiniće da se sav trud isplati.

Zašto volimo ovaj praznik?

Volimo Dan zaljubljenih, ali sa prazničnom gužvom (ozbiljno, zar nismo upravo proslavili Božić?), može biti teško sve obaviti na vreme. Uz poslastice za Dan zaljubljenih i „uradi sam“ kartice (da ne spominjemo odabir savršene odeće za vaš romantični izlazak!). Iako je sat atraktivan poklon za svaku priliku, možda je bolje da nešto napravite sami.

Bežična trepćuća LED srca

Kada imate romantičnog partnera, Valentinovo je da iskoristite svaku moguću priliku da im pokažete koliko ih volite. Dakle, budite dodatni sa podešavanjem za Dan zaljubljenih tako što ćete napraviti ovaj par trepćućih LED svetala. Svetla trepću istovremeno i oponašaju dva srca koja kucaju, čineći ih neverovatno romantičnim i različitim od običnih LED lampica koje trepću. Štaviše, baš kao i vi i vaš ljubavnik, ove svetleće LED diode su povezane tako da ako se jedno srce isključi ili van dometa, drugo prestaje da treperi. Fascinantno, zar ne?

Glasovno kontrolisano LED srce

Ako vam se srce zaljubljenih iznad nije učinilo kao nešto što će vam se dopasti druga druga osoba, ovo LED srce sa glasovnom kontrolom verovatno hoće. Napravljen je od Ferrero Rocher kutije čokolade u obliku srca, ali uvek možete da je napravite od bilo kog drugog predmeta u obliku srca koji imate kod kuće. Ovo „uradi sam“ srce koristi VR modul za kontrolu glasa jer podržava prepoznavanje govora i može da odgovori na bilo čiji glas.

Ogledalo u obliku srca

Beskonačno ogledalo, takođe poznato kao beskonačno ogledalo, sadrži dva ili više skoro paralelnih ogledala koji stvaraju refleksije koje izgledaju sve manje i manje kako blede u beskonačnost. Ovo stvara iluziju beskrajnog prostora obloženog LED diodama, čineći beskonačno ogledalo više kao umetničko delo nego samo ogledalo. Njegov oblik srca ga izdvaja od drugih sličnih ogledala, a RGB osvetljenje doprinosi efektu beskonačnosti. Pogledajte ovaj vodič za uputstva da biste napravili ovo sjajno ogledalo. A postoje i drugi projekti umetnosti u pokretu koje možete isprobati ako se ovaj ne uklapa baš u atmosferu koju želite da poklonite svojoj voljenoj na ovaj poseban dan.

Magični buket za Dan zaljubljenih

Ako vaš partner voli buket sa svojim poklonima za Valentinovo, ovaj magični buket će zagolicati njihovu maštu. Sadrži gomilu 3D štampanog cveća. Svi cvetovi su žuti, ali zahvaljujući svim međusobno povezanim delovima, jedan cvet nasumično svetluca belo zbog efekta beskonačne petlje ugrađenog u projekat. Postoji i efekat žute svitice, a povremeno dva cveta zasvetle žutom bojom i izblede. Ovo je jedan prilično zanimljiv buket. Ko god da je primalac, svideće im se!

Pas na krevetu okruzen ružama

Neki od poklona podrazumevaju cveće

Neka ovo bude dan za zabavu!

Bez obzira da li Dan zaljubljenih shvatate ozbiljno ili ne, uvek je dobro nasmejati nekoga i osećati se voljeno. Dan zaljubljenih je poseban kada ne smete da zaboravite da ispovedate svoju ljubav i brigu za svoje voljene. Morate ceniti njihovo prisustvo u svom životu, čineći da se osećaju posebno. Oni možda nisu obavezno vaš partner; oni mogu biti vaša deca, roditelji, ili čak vaš najbolji prijatelj, do kojih vam je stalo i kome najviše cenite.

Narukvica „Mislim na tebe“

Lepota ljubavi, bila ona romantična ili platonska, je u tome što smo uvek u mislima jedni drugih. Podsetite tu posebnu osobu koliko vam potresa misli praveći i poklonivši im ovu „narukvicu misleći na vas“. To je jedinstvena narukvica jer ima LED diode uparene sa Tile Mate, Bluetooth trackerom koji omogućava daljinsko povezivanje. To znači da možete daljinski da aktivirate LED diode kako biste podsetili tu posebnu osobu koja ga nosi da mislite na njih kad god vam se pojave u mislima. Da biste se slagali sa ovom sjajnom narukvicom, možete isprobati bilo koji od ovih načina da prilagodite običan sat u originalni komad i poklonite svojoj voljenoj osobi sjajnu narukvicu i poseban sat.

Vaza

Ako pokvarite ljubav svog života cvećem kad god možete i dodate poseban pečat ovog Dana zaljubljenih tako što ćete napraviti vazu odštampana 3D. Vaza je opremljena RGB trakama koje se mogu pojedinačno adresirati sa do deset boja i dolazi sa dugmetom koje se može koristiti za kontrolu osvetljenosti. Osim toga, svetli i bledi između ovih boja, stvarajući magičan ambijent savršen za tamno područje u dnevnoj sobi ili spavaćoj sobi.

Poklon za Valentinovo pomoću pomerajućeg LED ekrana

Za neke ljude, savršena postavka za Valentinovo podrazumeva ulazak u kuću prošaranu laticama ruža na podu. Latice takođe često vode put do sobe osvetljene svećama sa kadom punom latica ruže, mleka i boce šampanjca sa strane. Ako vaše Valentinovo ceni ovakve emisije na dan ljubavi, dodajte ovaj pomerajući LED ekran. Zasnovan je na LED svetlosnim znakovima koji se obično nalaze na autobuskoj stanici, osim što umesto autobuskih poruka, prikazuje LED diode u obliku srca i inicijale „Volim te“. Možete ga podesiti tako da uključuje sve druge poruke koje želite da podelite sa svojom ljubavlju na ovaj poseban dan.

Srca

Možete biti veoma kreativni kada pravite svoj poklon

Mini Instant kamera

Instant kamera postaje idealan poklon za Dan zaljubljenih za nekoga ko voli fotografiju. Ova instant kamera kompanije Fujifilm ima režim selfija jednim dodirom koji vam omogućava da kliknete na savršeni selfi u ogledalu. Sa novom funkcijom automatske ekspozicije, nema potrebe za podešavanjem točkića za snimanje slika; samo slikaj. Dakle, uhvatite najbolje trenutke svojih i najmilijih i nabavite ovu Fujifilm Mini 11 instant kameru. Dostupan je u 5 prelepih boja – nebesko plava, lila ljubičasta, ledeno bela, ugljeno siva i rumeno ružičasta. Ovo su samo neki pokloni za Dan zaljubljenih koje treba razmotriti.

adminPokloni za Dan zaljubljenih – nekoliko ideja da iznenadite voljenu osobu

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *