My Blog

Tajne uspešnih veza na daljinu

Ne može svako da napravi vezu na daljinu već samo oni koji znaju tajne uspešnih veza na daljinu. To zahteva strpljenje, posvećenost i, što je još važnije, ljubav. Međutim, ne možemo suditi o ljudima na osnovu toga jer ste ponekad toliko sami i krhki da ste skloni da previdite stvari i da se udaljite od veze. Da biste izbegli svu zabunu i održali ljubav, potrebno je da budete posebno pažljivi i marljivi u negovanju veze. Oba partnera moraju da učine svoj deo kako bi stvari funkcionisale. Za više podataka o ljubavnim vezama pogledajte sajt omladina. 

Koje su tajne uspešnih veza na daljinu?

Iako udaljenost čini najjednostavnije stvari, kao što je mogućnost da držite drugu osobu za ruku, jedete zajedno za istim stolom, osećate dodir jedni sa drugima, šetate zajedno, omirišete kosu jedno drugom kao daleki san, veza na daljinu ima svoje sopstvenih iznenađenja. Možda biste želeli da zajedno pogledate šta nam donose trendovi za zimu, ali to sada nije lako.

Ruža i pisma

Tajne uspešnih veza na daljinu je mnogo pisama

Vidi to kao priliku

Oboje biste trebali biti posvećeni tome da ovo funkcioniše ako želite da vaša veza preživi test vremena. Trebali biste biti spremni da radite na tome i učinite sve što je potrebno da biste bili u kontaktu i održali ljubav živom. Možete imati cilj u svom umu što se tiče vaše veze i to bi trebalo da vam pomogne da obojica ostanete na istoj strani. Gledajte na to kao na priliku da zajedno odete na odmor na otvorenom, rezervišete hotelsku sobu na nekoj netaknutoj lokaciji i uživate zajedno. Nemojte razmišljati o tome kao o nečemu što vas razdvaja i na kraju ćete oboje izaći sa svojom ljubavlju još jačom nego ranije. A pošto je zima, biće Vam potreban i aktivni veš za hladne dane. 

Komunicirajte ali nemojte preterivati

Sama suština svake veze je komunikacija i održavanje nečega tako zamršenog kao što je ljubav što vam je potrebno da biste je hranili njenim eliksirom, a to se postiže redovnom komunikacijom. Zahvaljujući svim tehničkim naprecima, sada možete da budete u kontaktu sa ljudima širom sveta sa samo nekoliko dodira na svom pametnom telefonu. Ponašajte se kao da ste tu sa svojom ljubavlju, „dobro jutro“ i „laku noć“ svaki dan bi bili fantastični. Vremenom ćete na kraju sa nestrpljenjem čekati jutarnju poruku. Tako će se vaša veza postepeno menjati. Ako budete uporni, možda ćete planirati i spisak stvari za bebu. 

Setite se starih dana

Pokušajte da se setite starih dana koje ste proveli zajedno i pustite da vas obuzme nostalgija uz obećanje da ćete se ponovo sresti u istom kafiću ili parku gde ste se poslednji put sreli. Možete i da pozovete preko video snimka, pa čak i da pošaljete slike na kojima svakodnevno radite različite stvari da biste podstakli radoznalost i održali stvari živahnim. Iako ove stvari izgledaju malo, osoba koja prima poruku razume da vam je i dalje stalo do njega ili nje i da niste zaboravili uspomene koje ste oboje ostavili.

Poštujte vreme partnera

Međutim, nemojte biti previše lepljivi i uvek se nadvijati nad svojim partnerom. Biće kao da ste previše posesivni i da upadate u lični prostor svoje druge polovine. Vodite računa o rasporedu jedno drugog i pokušajte da pozovete ili razgovarate u zajedničko vreme kada ste oboje slobodni. Samo ćete pustiti negativnosti da se uvuče i bićete iscrpljeni, zato samo nastavite da zadirkujete u pravom trenutku i povucite na pravo mesto.

Izgradite poverenje i ostanite pozitivni

Poverenje je voleti ono što je temelj za zgradu. Nikada ne bi trebalo da dozvolite da se pojavi nepoverenje jer ono vodi u nesigurnost i to slabi vezu. To ne znači da ne možete da uživate i izlazite sa ljudima, posebno suprotnog pola, ali podrazumeva da vaš partner bude svestan svega što radite. Čak i ako nešto ne radite pogrešno, laž će nepopravljivo slomiti poverenje. Možda ćete otići na odmor sa svojim drugim prijateljima, ostati tamo u hotelskoj sobi i uživati, ali morate da svog partnera obaveštavate o svim svojim planovima kako ne bi bilo kakva pogrešna komunikacija ugrozila vašu vezu.

Čuvajte negativnost

Uvek morate da ostanete pozitivni da biste ovo uspeli. Iako je čekanje bolno i usamljenost ubija, ali razmislite o nagradi čekanja i ne odustajte od svog partnera. Samo budite zahvalni na svemu što imate i razmišljajte o dobrim vremenima i kako je vaš partner nesebično zaljubljen u vas. Samo takve pozitivne misli mogu da vas drže na površini dok je vaš partner odsutan.

Kažite šta Vam je na duši

Vrlo je verovatno da vi i vaš partner imate neke nesuglasice. To je uobičajeno u svim vezama. Ali to ne znači da treba da ćutite i sakrivate svoja osećanja. Ako imate bilo kakav problem, bilo kakav osećaj straha, nesigurnosti, ljubomore, apatije, bilo šta, trebalo bi da razgovarate sa partnerom umesto da to zadržite za sebe. Koliko god to krili, jednog dana će to biti evidentno i to će mnogo više povrediti vašeg partnera. Ponekad istina može uzrokovati da se veza raspadne, ali tada bi bilo mudrije biti sam i srećan nego biti jadan u vezi. Pozitivno je to što parovi rade na sebi kako bi se pridržavali osećanja i istine jedni drugih sve vreme i verovatno ćete osvojiti poverenje i srce svog partnera tako što ćete biti iskreni.

Posećujte se kada možete

Poseta vašoj ljubavi je kao ubrizgavanje adrenalina u vezu. Bez obzira koliko ste daleko, pokušajte da posetite partnera što češće možete. Svi razgovori koje ste vodili dok ste bili odsutni o tome kako ćete se sresti sledeći put i kako ćete se držati za ruke, ići u duge vožnje itd. Čekanje i žrtve će konačno utrti put ka ispunjenju svih vaših fantazija koje ste dugo čuvali. Maženje, ljubljenje, držanje za ruke uobičajeno je za parove, ali postaje posebno i privilegija za parove u vezi na daljinu. Definitivno ćete razumeti zašto Bolivud prikazuje romantične scene u kojima svira gitara, povetarac, a svuda okolo su vatromet i baloni. Da, tako je magično!!!

Bolivud

Znate kako u Bolivudu je sve romantično i nežno

Posetite i zabavite se

Takođe možete planirati odmor gde oboje putujete i sastajete se na odredištu. Radost će biti neodoljiva. Obavezno rezervišite hotelsku sobu pre posete i imate isplaniran plan puta za ceo period odmora. Pobrinite se da rezervišete hotele pogodne za parove, a ako još niste zapleli, proverite da li hotel dozvoljava nevenčane parove ili ne.

Planirajte i radite stvari zajedno

Kako je zgodno što smo rođeni u 21. veku. Jednim pritiskom na dugme, možete biti u kontaktu bukvalno sa svakim na svetu. To je potcenjivanje. Postoji još mnogo zabavnih aktivnosti koje možete raditi zajedno preko interneta. Možete imati izlaske na daljinu. Možete imati večeru uz sveće preko skajpa gde oboje kuvate jedno drugom omiljeno jelo i uživate zajedno dok razgovarate. Ovo iskustvo će zasigurno podići predujam i još snažnije ćete osetiti intimnost.

Planirajte virtuelnu večeru

Možete se čak i zabaviti na mreži. Igrajte igricu poput PUBG ili FIFA na mreži gde možete da igrate i da razgovarate jedni sa drugima. Nećete shvatiti kako vreme leti dok igrate onlajn.

  • Možete pevati svom partneru, kupiti poklone jedno drugom i još nekoliko stvari. Sada je na vašoj kreativnosti i spontanosti za smešne stvari.
  • Možete jedni drugima preporučiti knjige, TV emisije, filmove, muziku, vesti ili napravite zabavu za gledanje i zajedno gledate najnovije emisije.
  • Razmatranje stvari koje su zajedničke jedno drugom daje vam beskonačne teme o kojima možete razgovarati ceo dan.
Ruke i srce

Uvek imajte na umu krajnji cilj i planove

Imajte dugoročni cilj na umu

Činjenica je da nijedan par ne može zauvek biti u vezi na daljinu. Na kraju, jednog dana moraš da se smiriš. Zato planirajte svoje vreme odvojeno zajedno. Napravite vremenski okvir, planirajte svoju karijeru i druge stvari imajući na umu vašu zajedničku budućnost. Veoma je važno da oboje radite na ostvarenju istog krajnjeg cilja. Stoga, iako ne živite zajedno i nekoliko vremenskih zona vas razdvaja, oboje jednostrano radite ka budućnosti koja uključuje i onu drugu. Da biste to uradili, morate da budete motivisani i to dolazi iz svih aktivnosti i angažmana koje vas dvoje imate i kada ste fizički razdvojeni. Imajte na umu sve ove male stvari i sigurno ćete poboljšati svoju vezu. Veze na daljinu funkcionišu ako im se pruži najbolja prilika i ako su oba partnera posvećena zajedničkom ostvarenju svoje budućnosti. Ovo su neke tajne uspešnih veza na daljinu.

adminTajne uspešnih veza na daljinu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *