My Blog

Donji veš za sve tipove tela

Veoma je važno da naučite da postoji donji veš za sve tipove tela. Kada pomislite na donji veš, sve što želite je lepo donje rublje koje je takođe udobno. Odabir pravog donjeg veša za vaš oblik tela može biti izazov i morate biti posebno oprezni. Zapamtite, ovo donje rublje treba da učini da se istovremeno osećate seksi i udobno. Omladina sajt Vam nudi i mnogo drugih saveta o oblačenju.

Naučite koje vrste donjeg veša postoje

Donji veš za sve tipove tela ne postoji. Zapravo je najvažnije da naučite koje vrste kom telu odgovaraju. Ima i onih srećnica koje mogu da nose sve, ali ih je veoma mali broj. Većina ima neki nedostatak koji dobar veš može pokriti. Novi trendovi donose toplo i atraktivno kada je zimska garderoba u pitanju.

Donji veš

Donji veš za sve tipove tela podrazumeva da se uklapa sa Vašim oblinama

Oblik tela jabuke

Ako se bavite zimskim sportovima, nije Vam važno da li je veš moderan ili nije, važnije je da je aktivni veš za hladne dane topao. Sasvim je uobičajeno da mnoge dame veće veličine imaju tip tela jabuka, ali vi možete biti bilo koje veličine i još uvek biti jabuka. Čak i kada je jabuka mršava, možda ćete i dalje imati izbočen stomak. Pošto dame u obliku jabuke obično imaju zaobljen stomak, od presudne je važnosti da odaberete stil donjeg veša sa visokim strukom, kao što su gaćice sa visokim rastom ili dečačke šorts sa visokim rastom. Verovatnoća da imate ravnu guzu je veoma velika i zato izaberite donji veš koji ima manje pokrivanja pozadi kako biste izbegli preteranu tkaninu koja će se videti u uskim helankama. U tom slučaju idite na donji veš sa visokim usponom koji takođe ima visok kroj.

Oblik tela peščanog sata

Imate najpoželjniji tip tela, ali kada je u pitanju donji veš, peščani sat se takođe suočava sa jedinstvenim izazovima. Sličan izazov imali su i kupaći kostimi kojima nećete odoleti ovoga leta. Hipsteri su idealni za vas jer kombinuju dečačke šorceve i bikinije. Ovo će vam dati više pokrivenosti i stila. Za vas je pogodno i donje rublje od čipke koje ima visoke krojeve. Možete odabrati različite stilove čipke i ljuljati ih. Mnoge žene u obliku peščanog sata imaju duži uspon, ako je to vaš slučaj, gaćice visokog struka mogu biti najudobnije za vaš oblik. Pošto peščani sat ima zaobljene i pune bokove, čest problem je da vam donji veš puže po leđima.

Nemojte kriviti sebe zbog izgleda tela

Svako bi želeo da bude savršen, ali donji veš za sve tipove tela ne postoji jer u stvarnosti niko nije idealan. Uz dobar veš možete ulepšati svoje telo.

Oblik tela kruške

Oblik tela može mnogo da govori o Vašem zdravlju, ali u estetici ono može biti uzrok frustracija. Ključno za žene u obliku kruške da pronađu najbolje donje rublje je da potraže dizajn koji istovremeno odgovara vašem malom struku, širokim bokovima i debljim butinama. Ako ste kruška sa dužim strukom, gaćice su najbolje za vas jer daju više pokrivenosti od bikinija i bezobrazne. Ako niste kruška dugog struka, možete isprobati različite hipsterske dizajne dostupne na tržištu u različitim bojama kako biste razbili monotoniju vaše fioke. Osećajte se potpuno seksi tako što ćete izabrati pravi donji veš za svoj oblik tela. Možda ćete biti u iskušenju da isprobate šorts za dečake, ali ovo nije najbolje za oblik kruške.

  • Oni će izazvati naprezanje jer je vaša oblast kuka velika
  • Verovatno ćete se takođe osećati restriktivno u butinama
  • Pošto su dugačke, možete ih videti i ispod farmerki
Donji veš

Najpre birajte veš koji je udoban i prijatan za nošenje

Pravougaonik

Imati pravougaoni oblik tela znači da se vaše telo kreće pravo gore-dole i da nemate prirodnu definiciju struka. Pravougaoni oblik tela obično ima kraći porast. Nemate ograničenja kada je u pitanju donji veš, tako da možete ići sa donjim vešom sa nižim usponom i to daje manju pokrivenost poput bikinija. Oni će biti tako udobni i takođe će učiniti da se osećate seksi i drugačije od običnog donjeg veša. Molimo vas da ne idete sa hrabrima jer možete primetiti previše pokrivenosti i previše tkanine na zadnjem delu kukova, a to znači da će biti vidljive linije gaćica i da to neće izgledati dobro kada nosite farmerke. Na taj način naučićete koji je dobar donji veš za sve tipove tela.

adminDonji veš za sve tipove tela

Related Posts

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *