My Blog

Jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021

Ako Vas zanima kako se nose jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021, pogledajte najpre kako ih nose velike zvezde. Na naslovnicama modnih časopisa sve je više javnih ličnosti koje su se odlučile za ovu vrstu kostima. Jasno je da je praktičnost jedan od razloga za to. Jednodelni kupaći kostim je lako poneti sa sobom, ne pomera se prilikom nošenja, a i ima dosta dodataka zbog kojih je moderan i privlačan. Ono što mu neki zameraju je što kvasi stomak i celo telo sve vreme na plaži, ali i to se rešava presvlačenjem nakon izlaska iz vode. Budući da su novi modeli sve interesantniji, možete ga nositi i suvog, tokom šetnje gradom ili plažom. Još saveta u vezi sa modom možete pronaći na sajtu omladina.

Žena u kupaćem

Jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021 može biti veoma lep i šik

Zašto su jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021 praktični?

Ako govorimo o praktičnosti ovog komada odeće, onda je najpre važno zapamtiti da su kupaći kostimi veoma udobni. Njih ne morate kombinovati sa donjim delom, a ne može ni da spadne. Odličan je za one koji vole aktivan odmor, ali i majke koje po ceo dan jurcaju za decom. Osim toga, može jako lepo stajati i osobama sa viškom kilograma.

  • Jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021 veoma su praktični za upotrebu zbog čega su zadnjih godina tako popularni – iz istog razloga se i zvoncare vraćaju na velika vrata;
  • Oni su odličan način da sakriju stomak i nedostatke, zbog čega ga biraju dame sa viškom kilograma – mada nemojte da Vas strah od pogleda odvrati od uživanja na moru;
  • Kada imate malu decu jednodelni kupaći kostim je najbolje rešenje – jednostavno ne morate paziti da će Vam nešto skliznuti ili pomeriti dok se kupate ili jurite sa decom;
  • Pravi kostim mora biti udoban a onaj iz jednog dela je jedan od tih – obično ne morate ništa vezivati, kopčati niti sužavati kada oblačite;
  • Iako ih pamtimo u jednostavnim oblicima, današnji modeli veoma su moderni i mogu biti prava zamena za haljinu na plaži.

Sakrivaju stomak

Nećemo Vam savetovati da kupujete kupaći koji krije Vaše nedostatke. Zapamtite da ste lepi kakvi god da ste, a i da na more ne idete da biste razmišljali o nedostacima. Opustite se i uživajte na Suncu i u kupanju. Što se tiče kupaćeg, birajte onaj koji Vam je udoban, pa i ako je to zbog toga što steže stomak tamo gde Vam smeta. Za svaki slučaj pogledajte veš za svaki oblik tela – možda Vam pomogne u odabiru kupaćeg kostima.

Lako se uklapaju

Iako ne plažu ili bazen odlazite da biste bili samo u kupaćem, nije loše da sa sobom ponesete i pareo ili haljinu. Na taj način bićete privlačni i dok dolazite na plažu ili odlazite sa nje. U tome je jednodelni kupaći pravi zakon, jer se odlično kombinuje sa svim komadima odeće.

Praktično za boravak na plaži

Ako ne volite da svaki čas nameštate gornji deo bikinija, ili imate velike grudi, jednodelni kupaći kostim je Vaš izbor. Najbolje je da ga isprobate u raznim pozama, dok sedite ili podignete ruke. Tako ćete znati da li Vam je udoban ili ne. Osim toga, u njemu ćete biti ceo dan, pa nemojte kupovati kostim koji Vas žulja.

Devojka u crnom kupaćem kostimu

I jednostavan crni kupaći kostim može biti privlačan

Jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021 su u raznim oblicima

Iako pod jednodelnim kupaćim kostimom zamišljamo samo one koje smo nosili na časovima plivanja, danas ih ima u raznim oblicima. Možete ih kombinovati i sa nakitom i pareom, pa napraviti svoju kombinaciju. Bilo kako bilo, kostim je veoma udoban i otvoren za razne kombinacije tokom leta.

Mogu biti i jednostavni

Svi pamtimo kupaće kostime koje smo nosili u školama plivanja. Oni su jednostavni, crne boje, bez ikakvih ukrasa. Ako Vam ovakav kostim odgovara, onda ga kupite i za sledeće letovanje. On sigurno neće nigde žuljati, jer nema ukrase i šnale, a isto tako je prijatan i za skokove u vodu, jer je zato i predviđen. Ako volite detalje, onda dodajte nakit ili maramu.

Ne zaboravite dekolte

Bez obzira kako jednodelni kupaći izgleda, on ne mora potpuno zatvoriti Vaše telo pred pogledima. Možete ga koristiti i kao lep način da privučete pažnju ili istaknete adute. Najbolji su oni kupaći koji imaju veliki dekolte, tako da skrenete pažnju sa struka ili stomaka na grudi.

Neobični

Poslednjih godina kreatori su uložili dosta svoje kreativnosti kako bi napravili kupaće kostime koji privlače pažnju. To znači da imaju razne karnere, ukrase i šnale, pa su oni posebni modni detalji. I Vi možete izabrati neke od njih, ali imajte u vidu da Vam oni možda neće biti zgodni za sportove u vodi. Ali, koga još to brine, kada ćete svojim kupaćim kostimom privlačiti pažnju?

U dve boje

Možete videti kupaće kostime koji su izrađeni u dve boje, pa deluju kao da su iz dva dela. Obično je donji deo tamnije boje, dok je gornji svetlije ili bele. Odvojeni su kaišem ili šnalom, pa sve deluje kao kompletić za šetnju gradom, a ne kupaći kostim. Ako birate ovakav kostim, možete ga dopuniti šeširom ili maramom u jednoj boji.

Bez bretela

Ovaj kostim nije baš naročito praktičan za kupanje, ali je veoma moderan i šik. Pošto nema bretele, možete lepo pocrneti na ramenima, tako da i nakon letovanja izgledate zanimljivo. Ne zaboravite da dobro isprobate ovaj kostim, jer može da spada sa grudi. Ako već govorimo o kostimima koji nisu baš praktični, postoje i oni koji imaju veliki kaiš. On može da žulja ali je i veoma interesantan.

Devojka na plaži

Naučite da nosite kupaći kostim kao deo svog stila

Jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021 mogu biti opasni

Mada smo na moru ili bazenu obično bezbrižni i ne razmišljamo mnogo o zdravlju, kupaći kostimi ne smeju biti opasnost po zdravlje. To obično zaboravljamo kada se kupamo, pa bezbrižno sedimo u mokrom kupaćem po ceo dan. Lekari savetuju da se češće presvlačite tokom kupanja i da sa sobom nosite rezervni kupaći kostim. Tako ćete uvek biti u suvom, a možete promeniti i nekoliko modela.

Promenite kupaći nakon kupanja

Lekari se slažu u jednom – kupaći morate menjati nakon što izađete iz vode. To se odnosi na sve vrste kupaćih kostima. Ne samo da tako čuvate zdravlje, već čuvate i sam kupaći kostim. Operite ga od slane ili hlorisane vode i sušite zaklonjeno od jakog Sunca.

Nemojte nositi ovaj kupaći stalno

Mada jednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021 predstavljaju najbolji način da sakrijete stomak, nemojte preterivati u tome. Vi izgledate lepo ma kako se obukli i kupaći ne sme da bude način da sakrijete nedostatke koje možda samo Vi vidite. Isprobajte neku od dijeta, poput DASH dijete i smanjite stomak koliko možete pre letovanja, ali i to mora biti u granicama normale.

adminJednodelni kupaći kostimi – hit leta 2021

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *