My Blog

Najbolji pokloni za tinejdžere i mlade

najbolji pokloni

Šta da kupiš za rođendan svom drugu ili svojoj drugarici? Čemu će se tvoj dečko ili devojka najviše obradovati? Milion puta ste već sigurno postavili slično pitanje, ali niste imali ideju? Možemo vam pomoći! U sledećem članku smo naveli najpopularnije i najoriginalnije poklone koje će uvek dočarati osmeh na lica slavljenika.

Torta ili večera – Možete i Vi sami pripremiti maffine ili malu mini tortu za dečka ili za devojku. Nije to ništa posebno, skinite sa interneta dobar recept i to je to. Veštijim osobama preporučujemo i dekoraciju. Ako mislite da se nećete sami snaći u kuhinji, zamolite nekog da vam pomogne. Večera ne mora biti komplikovana. Špagete ili picu svako voli, ali nije ni teško za spremanje.

Nakit – Nakite uglavnom nose devojke, one vole sve i svašta, od bižuterije, perlica pa sve do srebra i zlata. Muškarcima možete pokloniti minđuše (ako ih voli), narukvice ili lančić, međutim, pripazite, jer će oni uglavnom nositi samo srebro ili zlato. Tu bi trebali da spomenemo i sat, koji je isto toliko popularan i važan detalj u odevanju svake osobe.

Printovi na raznim stvarima – Može se reći da su ovi najoriginalniji pokloni koji se poklanjaju i starijim i mlađim osobama. Šoljice, majice, kačketi, podloga za miš, puzle i još mnogo toga sa smešnim natpisom ili slikom će oduševiti svakoga bez izuzetka.

Parfem i kozmetika – Obratite pažnju kada kupujete parfem. Moraćete da odaberete taj koji najbolje pristaje konkretnoj osobi i njenoj ličnosti. Veoma je teška stvar, ali ako prethodno ispitate osobu kome želite pokloniti parfem, sigurno ćete uspeti. Važno je da saznate koje mirisne note voli, a kasnije će vam prodavačica u parfimeriji pomoći. Što se tiče kozmetičkih preparata, uvek su dobro došli. Dezodorans, krema, gel za tuširanje, losion posle brijanja ili pena određene marke (isto prethodno provereno) su neophodna sredstva za svakidašnju upotrebu.

Relaksaciona masaža – Svojoj voljenoj osobi možete uplatiti sat vremena masaže i, verujte mi, biće prezadovoljna. Sutradan će svakom ispričati kako se dobro oseća i da je najsrećnija (i da ima najboljeg dečka/muža/drugaricu/druga na svetu).

Društvene igre – Jedan od mnogobrojnih razloga da se društvo skupi su i društvene igre. Zimi su najpopularniji, kada napolje pada sneg, a unutra na toplom podu izvadite iz kutije figurice i započnete druženje.

Izvor: http://poklonite.com/

piggyNajbolji pokloni za tinejdžere i mlade

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *