My Blog

Elizabeth Arden, najbolji kozmetički preparati

Elizabet Arden parfem

Elizabeth Arden osvaja svet sa svojim kvalitetnim kozmetičkim preparatima već od 1920. godine. I danas na svakoj tačci planete predstavlja najprihvatljiviju i najekskluzivniju kompaniju koju zna svako. 1909. godine otvaraju prvi kozmetički salon gde su predstavljali i prodavali svoje kreme za lice i make-up proizvode. Za vrlo kratko vreme je mali salon lepote preraslo u uspešan biznis. Prvi saloni se pojavljuju u Americi, a zatim i u Evropi. Nakon nekoliko godina izbacuju na tržište i Elizabeth Arden parfeme.

Elizabeth Arden je u svojoj 88 godini zauvek ostavila ovaj svet, umrla je 1966. godine. Inače, bila je živahna, veoma energična i mladalačka, radila je do zadnjeg dana svog života. Zahvaljujući izrazito kvalitetnim i profesionalnim kremama koje je i ona sama koristila, izgledala je mlađe barem trideset godina. Sa devedeset godina je još uvek sa ljubavlju vodila kompaniju, bila je jak karakter i samouverenost joj je pomogla da ostvari svoje ciljeve. Kompanija je trenutno u rukama FFI Fragrances, koji je 2000. godine kupio ovaj čuveni brend.

Prvi parfem koji postiže velike uspehe, promovišu 1930. godine sa imenom Blue Grass. Miris se i danas proizvodi po prvobitnoj recepturi, pošto je u svakom slučaju promenio istoriju parfema. Na tržište 1989. godine stiže Red Door koji je dobio ime po jednom Elizabeth Arden Spa centru. Arome su klasičnog stila, simbolizuje luksuz i prestiž.

Parfem 5th Avenue nam prikazuje istoimenu ulicu u New Your-u, kao i njene prestižne stanovnike i sjaj imućnosti. Miris se preporučuje samouverenim ženama koje vole cvetne note. Zatim, 1993. godine Sunflower je doneo prekomerne novčane sume za ovu kompaniju sa svojim cvetno voćnim akordima za letnje dane.

Nezaboravna citrusna kompozicija od Elizabeth Arden je jedinstveni Green Tea. Osvežava sa limunom i narandžom, a posebnu formulu dobija od listova zelenog čaja. Svake godine izbacuju novu varijantu Green Tea koji iznova dokazuje uspeh poslovne politike preduzeća. Mora se istaći, da pod imenom Elizabeth Arden posluje više parfemske kompanije, koji proizvode mirise poznatih ličnosti.

Izvor: http://www.parfemizatebe.com

piggyElizabeth Arden, najbolji kozmetički preparati

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *